Ga naar de inhoud

Wanneer je de kwaliteit van anderen wilt overtreffen.

Geld, geld en nog eens geld. Dat is waar veel aannemers en klusbedrijven tegenwoordig aan denken, zonder ook maar een beetje aan de personen zelf te denken die er wonen of werken. Creatief met ruimtes omgaan en meedenken om hier een zoveel mogelijke praktische omgeving van te maken. Op die manier de meeste gebruiks-oppervlakte van te maken en om een zo clean mogelijke aangezicht te creëren. In welke stijl of kleur dan ook.

“Het aannemen zit in ons bloed en het zat al vroeg in onze hersenen”

Wat wij willen doen is een nieuwe manier van aannemen op de markt zetten. Er is geen klant is koning, er is geen baas boven baas. Wij werken samen, om u bij het project te betrekken en aanvullingen te bieden waar dat nodig is. Ideeën aan te brengen en met creatieve oplossingen te komen. Ook tijdens het traject kunnen we met nieuwe ideeën of oplossingen aan de slag.

Het vinden van een aannemer is in deze tijd vaak lastig. U heeft eindelijk de stap gemaakt om met een eigen project te starten. Laat ons dan een goede start geven door dit traject samen met u te doorlopen. Wij gebruiken bijvoorbeeld Whatsapp groepen om op die manier alle betrokkenen van alle informatie en foto’s van het lopende project te voorzien. Ook lopende problemen of stagnatie kunnen zo snel getackeld worden, maar ook zeker de oplossingen en al uw vragen. Mocht u dat niet wensen, ook geen probleem. Wij willen graag die persoonlijke touch bereiken, door zoveel mogelijk contact te hebben en te houden waar nodig.

Wij werken ALLEEN met professioneel gereedschap van grote namen. Dit is voor ons een must en dat maakt het voor iedereen beter. Wij kunnen sneller en secuurder werken, zo bespaart u geld of hoge energierekeningen en hoeft u niet dagelijks de gehoorbescherming te dragen. Zo kunnen wij ook langer gebruik maken van ons gereedschap en zijn er minder afschrijvingen dus ook weer duurzamer. Dat vinden wij een mooie win-win situatie en het eindresultaat mag er dan ook wezen!

Hieronder leggen wij nog een aantal aspecten van onze onderneming voor u uit.

We zijn zeker niet de goedkoopste

Maar ook zeker niet de duurste. Wij vinden dat wij de echte waarde op de kaart zetten zonder te overdrijven. Badkamers van €30.000,- alleen voor arbeid met een vloer oppervlakte van 5m2 zult u bijvoorbeeld niet bij ons vinden. Het is een volledige afweging in prijs en materialen.

Super Efficient

Wat we kunnen hergebruiken gaan we hergebruiken. Het nieuwe duurzaam bouwen en nadenken over toekomstige besluiten worden meegenomen in onze projecten. Goede planning en nauwe samenwerking met onze leveranciers.

Vastberaden

Wij willen trots kunnen zijn op ons werk. Het tot een goed einde brengen en dat alle betrokkenen met plezier kunnen terugkijken op het project. Vooral voor u.

Weten we iets niet? Dan zorgen we daarvoor.

Informatie vergaren hoort ook bij ons werk. Nieuwe ideeën op doen of nieuwe manieren om onze projecten te kunnen volbrengen. Wij willen zelf ook weten wat de materialen doen of hoe onze producten werken.